Be an Unicorn in a world of horses.

Digital unicorn is een klein mediabedrijf / freelancing dat helpt in de ontwikkeling van de zichtbaarheid van hun klanten. Digital Unicorn verzorgt Logo ontwikkeling, branding, motion graphics en veel meer. Je kan stellen dat Digital Unicorn synoniem staat voor “creative content creation”.

Logo / Branding

Een logo en bijhorende branding is ons inzien een visuele presentatie van uw merk of bedrijf. Creatieve logos laten een bepaalde indruk of gevoel achter bij potentiële klanten. De uitstraling van uw product of onderneming is dan ook bepalend of mensen er überhaupt een band of interesse in hebben. Wij proberen onze klanten te horen en op een creatieve manier hun visie over te brengen in logo of branding. Ook bestaande klanten die een opfrissing van hun logo of uitstraling wensen kunnen we hierbij helpen. 

Motion Graphics

Motion graphics is een verzamelnaam voor bewegende digitale animaties en video’s om je product of merk aantrekkelijk aan te brengen. Denk aan geanimeerde logos, trendy product video’s , creatieve animaties die gebruikt worden in web projects of voor sociale kanalen. Een beeld zegt meer dan woorden , maar een bewegend beeld zegt meer dan een foto. Vooral het toenemende gebruik van stories en videos bij sociale media ,  maakt motion graphics een meerwaarde,  met meer interesse bij je volgers. 

Slide background